parallax background

VECTA DESIGN

Vecta Design - luotettava yhteistyökumppaniTuotteiden korkean laadun sekä laadun tasaisuuden ansiosta Vecta Desing on solminut pitkät asiakassuhteet sisäkattojen asentajien kanssa ympäri maailman. Samalla Vecta Design on noussut Euroopan suosituimmaksi stretch- sisäkattojen valmistajaksi.


Vecta Design on rekisteröity tavaramerkki ja pääomasijoitusyhtiö perustettiin vuonna 2006 Enterprice Estonian tuella. Vecta Design on ainoa Baltian maissa toimiva stretch- kattojen valmistaja. Yli 95% tuotannosta menee vientiin. Vecta Design on ollut Viron Kauppakamarin (Estonian Chamber of Commerce and Industry) jäsen vuodesta 2009 lähtien. Vuonna 2008 Vecta Designin tehdas uudistettiin ja samalla kehitettiin uudet modernit tuotantolinjat. Kaikki Vecta Designin sisäkatot käyvät läpi nelivaiheisen laadunvalvonnan ja tämä auttaa meitä pitämään paikkamme johtavana stretch- kattojen valmistajana. Stretch- kattojen lisäksi Vecta Design tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman erilaisia tuotteita, kuten printattuja tapetteja, tähtitaivaita, 3D- kattoja, erilaisia moduuleita, yksilöllisiä valaisuratkaisuja, sekä muita mielenkiintoisia sisustusratkaisuja.

Terveydestä ja ekologiasta huolehtiminenVecta Design kiinnittää erityistä huomiota tuotteiden laatuun ja turvallisuuteen. Vecta Design on ainoa valmistaja Virossa, joka on testannut tuotteiden laadun ja saanut tuotteille tiukan Z A1 standardoinnin EN 1476: 2004. Vecta Design on myös ainoa valmistaja Baltian maissa sekä Itä-Euroopassa, joka on testannut kattojen saumojen kestävyyden pitkällä aikavälillä. Kaikki tuotteet on tutkittu ja ne noudattavat Euroopan Unionin standardeja. Kaikille tuotteille on myönnetty CE- ja ULC- turvallisuusmerkinnät, A+ sertifikaatti, ja ne täyttävät paloturvallisuusluokat BS1D0 sekä BS2D0. Vecta Designin tuotteet eivät sisällä myrkyllisiä aineita, ja pakkauksissa käytetään ainoastaan kierrätettäviä materiaaleja

Tyytyväiset asiakkaatVecta Design auttaa asiakkaitaan luomaan innovatiivisia ratkaisuja. Meiltä löytyy siihen tarvittava teknologia sekä ammattitaito. Tärkeimmät päämäärämme ovat tuotteidemme korkea laatu sekä yhteistyö sisustussuunnittelijoiden sekä arkkitehtien kanssa. Meille asiakkaidemme projektit ovat tärkeitä, olivat ne sitten pieniä tai suuria. Vecta Designin tiimi ottaa mielellään palautetta vastaan asiakkailta ja asentajilta. Olemme jatkuvasti laajentaneet tuotevalikoimaamme vastaamaan asiakkaiden toiveita, sekä investoineet uusiin ratkaisuihin joille on kysyntää. Vecta Design myöntää kymmenen vuoden takuun valmistamilleen stretch- katoille.

Jatkuva tuotekehitysVecta Design kehittää tuotevalikoimaansa säännöllisesti ja investoi uuteen teknologiaan, sekä luo uusia ratkaisuja asiakkaiden vaativimpiinkin tarpeisiin. Olemme kehittäneet erityisen järjestelmän jatkuvaan tuotannon laadunvalvontaan. Tuotantotilat on varustettu elektronisilla mittauslaitteilla, jotka pitävät tilan lämmön ja kosteuden optimaalisina. Lisäksi tuotantolaitos on varustettu kameroilla laadun valvonnan varmistamiseksi, josta löytyy suurkuvatulostimet sekä erikoispöydät stretch- kattojen käsittelyä varten. Tarjoamme asiakkaillemme 3D- malliannoksen sekä visualisoinnin. Meillä on tarvittavat graafiset suunnitteluohjelmat, joilla pystymme toteuttamaan kunkin asiakkaan toiveiden mukaiset, yksilölliset printatut sisäkatot.